Arrangementen

Ballonvaart Arrangement ‘Your first flight’

Programma

12.30 uur 

Aankomst op Pergama LandJuweel, Roonsestraat 20 te Haaren. 
U krijgt de gelegenheid om uw bagage in het nachtverblijf te plaatsen.

13.00 uur

Ontvangst met koffie en appelgebak.

13.15 – 15.00 uur

De beginselen van het ballonvaren
U krijgt uitleg over de verschillende aspecten van ballonvaren. Hierbij  kunt u denken aan meteo (het weer), navigatie, GPS, luchtvaartkaart en de load calculation voor de heteluchtballon.

15.00 – 17.00 uur  

Nu zelf aan de slag met een praktijkoefening!
Met de ballontrailer gaan we naar het opstijgterrein, waar we luchtballon gaan uitpakken. We bouwen de ballon voor de eerste keer op en besteden daarbij alle aandacht aan de verschillende taken van de piloot en zijn crew van het luchtballon team ‘BallonAIRpoort’. Na deze praktijkoefening is het tijd voor een goed diner!

17.00 – 19.00 uur

Diner 
U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en kunt vervolgens genieten van het speciaal voor ons ontwikkelde Luchtvaarders Menu. Dit menu bestaat uit een soep vooraf waarna u op een verrassend lekker wijze het hoofdgerecht krijgt gepresenteerd. Het diner wordt afgesloten met een heerlijk dessert.

19.00 – 22.30 uur

Daadwerkelijk de lucht in!
Zelf voelen hoe het is om met zo’n grote ballon om te gaan en te navigeren is een onvergetelijke ervaring! 

23.00 uur  

Uitreiking van ‘Your first flight’ Certificaat!
De dag wordt rond elf uur afgesloten met een toost en de uitreiking van de certificaten.

Wanneer u klaar bent met borrelen, droomt u heerlijk weg in een van onze bijzondere slaapkamers waar u in alle rust geniet van uw nachtrust.  De volgende ochtend wacht u gezamenlijk een heerlijk Brabants ontbijt (tijdstip in overleg).

Mocht blijken dat de weersomstandigheden onvoldoende zijn om ’s avonds de lucht in te gaan, dan wordt de vaart de volgende ochtend uitgevoerd.

Dit Ballonvaart Arrangement is inclusief het verblijf, diner en consumptie zoals hierboven weergegeven, overnachting en ‘Your first flight’ Certificaat. De prijs per persoon incl. ballonvaart is € 295,-. Het arrangement exclusief overnachting is € 250,-. Dit arrangement is te boeken voor groepen vanaf 7 personen.


Slapen in het groene woud

Slapen in Het Groene Woud

Beleef Nationaal Landschap Het Groene Woud: één van de mooiste natuurgebieden van Brabant met een zeer gevarieerd landschap van bossen, moerassen en heide. Lees meer

buitenkant