Bedrijven

Vergaderlocatie

Wilt u met uw managementteam ‘op de hei’ zitten of een nieuw product de lucht in te laten gaan? In alle rust vergaderen of brainstormen doet u ook bij BallonAIRpoort Vakantiewoningen. De sfeervolle ruimtes in Jules Verne en Tramuntana biedt bedrijven een inspirerende omgeving om ‘anders’ te denken en werken.

Faciliteiten

Onze vergaderaccommodatie is geschikt voor groepen van 6 tot 30 personen. Standaard inbegrepen zijn koffie en thee en ontvangst met koek of een Brabantse broeder. U beschikt in beide ruimtes over een keuken met koelkast en de bar in Tramuntana heeft de vorm van een ballonmand.

Uitgebreidere catering is mogelijk; u kunt ook uw eigen cateraar meenemen.

Internet, flat screen TV met internetverbinding voor presentaties of bedrijfsfilms en een flip-over staan tot uw beschikking.

Tarieven

Kosten: € 180,00 per dagdeel voor max. 10 personen, daarboven € 18,00 p.p. per dagdeel.

De ruimte is geschikt voor maximaal 30 personen.

U kunt de vergaderlocatie uitbreiden met 1 of 2 break-out rooms in de vorm van vakantiewoning Jules Verne en/ of de briefingruimte voor ballonvluchten. Deze bevinden zich op korte loopafstand van de vergaderaccommodatie. De kosten hiervan bedragen € 25 per dagdeel per ruimte.

Overnachten

Blijf ook slapen in een ballonmand op de exclusieve accommodatie van BallonAIRpoort Vakantiewoningen waar alles in het teken staat van de heteluchtballon. Voor groepen tot 20 personen hebben wij twee ruime groepsaccommodaties die van alle gemakken zijn voorzien. De sfeervolle vakantiewoningen zijn zowel gekoppeld als afzonderlijk te huur. 


Slapen in het groene woud

Slapen in Het Groene Woud

Beleef Nationaal Landschap Het Groene Woud: één van de mooiste natuurgebieden van Brabant met een zeer gevarieerd landschap van bossen, moerassen en heide. Lees meer

Activiteiten in de regio

Activiteiten in de regio

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een echte ballonvaart om zo nóg meer te genieten van het prachtige landschap van Het Groene Woud. Wij kunnen u de mooiste verhalen vertellen over ballonvaren. Daarnaast zijn er vele andere activiteiten mogelijk in de omgeving van Nationaal Landschap Het Groene Woud.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor outdoor activiteiten, fietsverhuur of ons Ballonvaart Arrangement waarbij u zelf ervaart hoe het is om zo’n grote ballon te navigeren. Meer lezen