Jules Verne

Geschikt voor 4 – 8 personen

In dit appartement stapt u de verhalen van Jules Verne binnen. U belandt in een ruime, sfeervolle woonkamer met modern ingerichte keuken. Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers. Slapen in een ballonmand wordt hier werkelijkheid!

Inspirerende verhalen

Jules Verne leefde in de 19e eeuw en was toen al een groot schrijver. ‘Vijf weken ballonvaren boven Afrika’ is het eerste avontuurlijke boek dat hem veel naamsbekendheid gaf. De sprekende verhalen én de relatie met ballonvaren hebben ons, als ballonvarende familie, geïnspireerd om deze vakantiewoning te realiseren. 

Heerlijk wegdromen

De avontuurlijke voorstellingen van Jules Verne gaat u zeker ontdekken tijdens uw verblijf in onze vakantiewoning. In de huiskamer, waar hij zijn boeken geschreven zou kunnen hebben, droomt u heerlijk weg bij de verhalen. Natuurlijk doet u dat ook in één van de slaapkamers: ‘Ballonmandje Loonse en Drunense Duinen’ of ‘’t Verloren Mandje’. 

Ballonvaren

De living heeft een 19e eeuwse uitstraling waar u kunt genieten van een warm houtvuurtje. U vindt hier verschillende verwijzingen naar de verhalen van Jules Verne. Diverse boeken van deze schrijver ontbreken natuurlijk niet in de vakantiewoning, deze kunt u lezen om nóg meer in de sfeer te komen. Uiteraard kunt u ook zelf het échte avontuur van ballonvaren gaan beleven tijdens uw verblijf. Vraag één van de piloten naar de mogelijkheden.

Wij wensen u een fijne vakantie toe met de verhalen van Jules Verne.