Nieuws

2018, een jubileumjaar

- Onze gethematiseerde vakantiewoningen zijn reeds 5 jaar in gebruik. In onze woningen, welke geheel in het thema van het ballonvaren zijn, hebben al vele vakantiegangers mogen overnachten. Iedere week ontvangen we enthousiaste gasten en vertellen we vol enthousiasme het verhaal achter en in deze woning.
- Ballonvaren doen Jan en Rud al 10 jaar met veel plezier. Iedere vaart blijft net zo mooi als de eerste. Blije gasten die genieten van het mooie uitzicht.
- In mei 1993 zijn Toos en Jan begonnen met de camping. Dit jaar vieren we 25e jubileum.  In al die jaren hebben ze heel wat moois opgebouwd. Een mooi aangelegde groene camping met vele mogelijkheden en voor ieder wat wils.
Zonder u was dit alles niet mogelijk geweest. Als dank hiervoor hebben we vele leuke acties bedacht. Blijf de nieuwtjes pagina daarom goed in de gaten houden. Wie weet staat er binnenkort een leuke activiteit op?

 

15% korting op een verblijf in onze vakantiewoning in Januari en Februari.

Wil je er nog even tussenuit met de familie of vrienden?  Er zijn in beide vakantiewoningen nog diverse mogelijkheden om een weekend of midweek te boeken. Informeer naar de mogelijkheden. 

 

Uitzending Bed & Breakfast

Vrijdag 23-2-2015 is er een uitzendingen van bed & breakfast geweest. Dit is geen gewone uitzending. Nee... Onze vakantiewoning is samen met Toos en Jan in deze uitzending.