Omgeving

Onze vakantiewoningen liggen midden in Het Groene Woud. Dankzij het gevarieerde en waardevolle landschap vormt dit gebied als het ware de 'binnentuin' van de drie omliggende steden: Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch. De geschiedenis van de streek gaat terug tot de laatste ijstijd. Tegenwoordig liggen er 21 natuurgebieden in Het Groene woud, die samen met veel bijzondere landschapselementen zorgen voor een bijzondere omgeving. Ook de rijke cultuurhistorie (kerken, kloosters, molens, bakhuisjes) in de verschillende gemeenten draagt hier aan bij. Typerend voor Het Groene Woud is ook de grote biodiversiteit. Er leven honderden soorten zoogdieren, vogels, vlinders, kevers etc.

Beleef Het Groene Woud vanuit de lucht

Het Groene Woud kunt u vanaf de vakantiewoningen wandelend en fietsend verkennen. Heel bijzonder is het om dit gebied te zien vanuit de lucht: maak een ballonvaart met ons! Wij brengen u letterlijk en figuurlijk in de wolken en vertellen u alles over dit mooie gebied. Regelmatig stijgt een luchtballon op vanaf de camping naast de vakantiewoningen – ook heel mooi om te zien gebeuren.

Bezienswaardigheden

Naast de schitterende natuur zijn er ook andere bijzondere bezienswaardigheden in de nabije omgeving. Bijvoorbeeld ons eigen erfpark Pergama en de recreatieboerderij. 'Kasteel Nemelaer' ligt op slechts 15 minuten lopen van onze boerderij. De prachtige omgeving van dit kasteel loopt al snel over in de Oisterwijkse bossen en vennen.

Onze vakantiewoningen liggen op 3 minuten fietsen van het centrum van het dorp Haaren. Buslijn 140 stopt op 400 meter afstand van de groepsaccommodatie.