Vakantiewoningen

Slapen in een ballonmand: luxe vakantiewoningen voor families, groepen en zakelijke gasten

In het Noord-Brabantse Haaren verwelkomt de familie Van Herk u gastvrij in hun twee bijzondere vakantiewoningen. Bij de inrichting van de appartementen hebben zij zich volledig laten inspireren door de wereld van de ballonvaart. Op het moment dat je één van de vakantiewoningen binnenstapt, ben je direct in de wolken! Je slaapt in een luchtballonmandje of ‘In de zevende hemel’ en zweeft in je dromen over het prachtige Nationaal Landschap Het Groene Woud of de Loonse en Drunense Dunen.

 

Vakantiewoningen

Organiseert u een familie reünie, een week met vrienden of een weekend met de eetclub? Onze vakantiewoningen bieden u een bijzondere locatie die anders is dan anders! De twee vakantiewoningen kunnen apart maar ook samen geboekt worden. Jules Verne is geschikt voor 4 tot 8 personen en Tramuntana voor 8 tot 12 personen. In totaal bieden deze luxe accommodaties dus plek aan maximaal 20 personen. Beide woningen hebben een sfeervolle woonkamer met open keuken en een eigen terras om lekker buiten te kunnen zitten.

      

Zowel voor het vieren van vakantie als voor een zakelijke overnachting bent u bij BallonAIRpoort Vakantiewoningen op het juiste adres.

Beleef Het Groene Woud vanuit de lucht

Het Groene Woud kunt u vanaf de vakantiewoningen wandelend en fietsend verkennen. Heel bijzonder is het om dit gebied te zien vanuit de lucht: maak een ballonvaart met ons! Wij brengen u letterlijk en figuurlijk in de wolken en vertellen u alles over dit mooie gebied. Regelmatig stijgt een luchtballon op vanaf de camping naast de vakantiewoningen – ook heel mooi om te zien gebeuren. Meer informatie hierover vindt u hier. (link aanbrengen)


buitenkant
Slapen in het groene woud

Slapen in Het Groene Woud

Beleef Nationaal Landschap Het Groene Woud: één van de mooiste natuurgebieden van Brabant met een zeer gevarieerd landschap van bossen, moerassen en heide. Lees meer